ژئواینفو: اطلاعات موضوعی علوم ژئوماتیک

اطلاعات موضوعی و خبرهای مفید و مهم در مورد شاخه های مختلف علوم ژئوماتیک که معمولا به طور پراکنده وجود دارد.( رستمی و فاطمی)

ژئواینفو: اطلاعات موضوعی علوم ژئوماتیک

اطلاعات موضوعی و خبرهای مفید و مهم در مورد شاخه های مختلف علوم ژئوماتیک که معمولا به طور پراکنده وجود دارد.( رستمی و فاطمی)

مقالات همایش ژئوماتیک 87 و تمدید مهلت ارسال آن

 

مقالات همایش ژئوماتیک 87 و تمدید مهلت ارسال آن

 

همایش ژئوماتیک 87 روزهای یکشنبه دوشنبه 22 و23 اردیبهشت 87 درمحل سازمان نقشه برداری برگزار خواهد شد. به علت اسقبال زیاد، مهلت ارسال مقالات از 20 بهمن به تاریخ  1 اسفند و مجددا به 28 اسفند 86 تمدید شد. تجربه سالهای قبل نشان می دهد که سازمان در انتخاب مقالات سوی خاصی دنبال کرده و لذا محققان خارج از سازمان نقشه برداری به خاطر این موضوع ناراحت بودند. تاکنون بیش از 200 مقاله به دیبرخانه همایش ارسال شده است که در زیر بعضی از عناوین مقالات را مشاهده می کنید:

کارتوگرافی در دنیای امروز

ایمنی در ساحل دور

وجه تسمیه آوج

خلیج فارس فراتر از تاریخ

سیستم های تعیین موقعیت زیردریایی

نام خلیج فارس در نقشه ها و اسناد تاریخی ایران و جهان ‏

ترسیم اتوماتیک عوارض مسطحاتی در نرم افزارAutodesk Land Desktop

تاملی در تغییر نام روستاها و جایگاههای جغرافیایی شهریستان ملایر

جایگاه سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در مدیریت روستایی

نحوه استخراج برچسب های یک فایل نقطه ای از محیط میکرواستیشن و ایجاد لایه مورد نظر در ArcGIS

کاربرد GIS در تعیین حریم دریاچهء سد های مخزنی

نام دریای خزر در اسناد تارخی

بررسی اخذ داده با استفاده از لیزر اسکنر هوایی و ارائه روشی جهت حذف نویز از آن

تعیین خطای گیرنده های GPS در دامنه طول و مساحت

اطلس مناطق حفاظت شده ایران

یکی از کاربرد های GIS در صنعت نفت

نقش WEBGIS در میراث فرهنگی و صنعت گردشگری

جایگزینی ترازیابی سواره با ترازیابی دقیق پیاده

نام دریای خزر در اسناد تارخی

کاربرد الگوریتم ژنتیک در یافتن مسیر بهینه با وزن دهی پارامتر ها

یک معماری سخت افزاری برای ناوبری خودروهای خدمات شهری

کاربرد فتوگرامتری در ترمیم و بازسازی آثار باستانی

 

با توجه به اینکه ممکن است از رشته های دیگر هم مقاله ارسال کنند، از بعضی عناوین تعجب نکنید. همه اش طبیعی است و نشان دهنده کم کاری ما در این زمینه می باشد!

 

نظرات 4 + ارسال نظر
رامین سه‌شنبه 7 اسفند‌ماه سال 1386 ساعت 23:23 http://geomaticman.blogspot.com

سلام
ممنون از وبلاگ خوبتون.
اگه ممکنه در مورد اینکه گفتید سازمان رویه خاصی برای انتخاب مقالات دارد توضیح بدهید.
مشتاقم که بدانم.
ممنون

جناب آقای بختیاری
با سلام و ممنون از نظراتتان
وبلاگ شما هم به لینک دوستان اضافه شد.
در سال گذشته تعداد زیادی از مقالات کارمندان سازمان و دیگر کسانیکه به نحوی با سازمان همکاری دارند، پذیرفته شد و در عوض جای ارائه مقالات از سوی افراد مستقل و نامی خالی بود.
امسال نام افرادی همچون دکتر اردلان و دکتر رجبی و ... در لیست کمیته علمی خالی است و در عوض نام دکتر نهاوندچی که در نروژ به سر می برند در لیست قرار دارد و از این نوع .
البته دوستان ما در سازمان فرمودند چون سازمان نقشه برداری هزینه بالایی را برای این همایش صرف می کند، منطقی است که نتایج را اول در مجموعه خود ببیند.
از قدیم گفتند چراغی که به خانه رواست، به مسجد حرام است!

samaee چهارشنبه 8 اسفند‌ماه سال 1386 ساعت 07:30 http://gisement.net

به این مجموعه مقالات زیر را هم اضاف کنید :
-آموزش ترسیم خط در اتوکد
-راهنمای ترازیابی درجه 4
-اهمیت ترازیابی در تعیین ارتفاعات!!
-اهمیت قرائت کوپل در اندازه گیری زاویه!!
-آیا میتوان از عکسهای هوایی نقشه تهیه کرد؟

و البته مطمئن باشید این شوخیهای بالا اگر از طرف کارمندان سازمان ارائه شده باشند به عنوان مقاله پذیرفته خواهندشد!

رامین پنج‌شنبه 9 اسفند‌ماه سال 1386 ساعت 12:18 http://geomaticman.blogspot.com

درود
ممنون از توضیحات.
پس با این حساب آقای سمایی مقاله"نقشه برداری چیست؟" را جا انداخته اند. ممنون از اینکه آدرس یک نقشه بردار!!! را در وبلاگ خودتان قرار دادید.
لینک شما قبلا توسط یک نقشه بردار!!! در وبلاگش قرار گرفته بود.

مقدم جمعه 10 اسفند‌ماه سال 1386 ساعت 09:39

در باب پژوهش سازمان نقشه برداری بر خلاف سازمانهای مشابه در سطح بین المللی که تمرکز خاص خویش را بر تولید داده و بسترسازی برای پژوهش در دانشگاهها و مرکز اجرایی را دارند، خود را در جایگاه دانشگاه دیده و با توجه به بودجه پژوهشی و رانت دیتا و امکانات پرسنلی و تجهیزات به عوض توجه و پشتیبانی به مراکز دانشگاهی کشور، متاسفانه خود را در مقام رقیب، مجری و بدتر از همه کمیته علمی برای ارزشیابی طرحهای پژوهشی و همایشها میبیند. چنین تفکری جز انزوای هرچه بیشتر مراکز علمی کشور ثمری نداشته و نتیجه تحقیقات جاری آن نیز همین وضعیتی است که الان میبینیم! در این وضعیت پژوهشگران دانشگاهی به خاطر عدم دسترسی به دیتا و پشتیبانی مالی، غالبا متکی به داده های جهانی بوده که نتایج آنها عموما بار کاربردی یا حداقل فناوری را ندارند و در آرشیو موسسات انبار میشوند. متاسفانه در این بخش نیز سازمان به عوض سیاستگذاری کلان پژوهشی در جهت رفع تنگناهای اجرایی کشور، یا در قالب شرکت سهامی تقاضا برای خرید دیتاها را از دانشگاهها مینماید و یا با تنگ نظری شدید در ارائه دیتا (که باز در حد رقیب میتوان دید) راه را برای هر پژوهشی میبندد. متاسفانه غالب معرفی نامه های دانشگاهها برای دانشجویان یا اساتید با جواب سرد و بی توجهی سازمان مواجهه میشود.
متاسفم بیان نمایم که تجربه ارائه پروپوزال پژوهشی به سازمان نیز با توجه به داشتن ادعای پژوهشی بعضی از همکاران سازمان نقشه برداری (در حد داور!)، تجربه ای ناموفقی است که جز استفاده از نظر و ابتکار ارائه دهنده طرح برای بعضی از همکاران سازمان، ثمری ندارد (نکته ای که بعضی از همکاران خود سازمان نیز اذعان مینمایند). در چنین موضعی اخذ دیتا برای انجام امور پژوهشی میتواند صرفا با تکیه بر آشنایی، دوستی یا به شرط قبول همکاری اعضا در طرح یا مقاله مورد نظر میسر گردد! این امر اصولا قابل قبول نمیتواند باشد. براستی سازمان چرا برای پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکترا و طرحهای پژوهشی دانشگاهها طرحی ندارد که اجرای آنها در جهت کاربرد و رفع مشکلات کشور باشند؟ آیا نتیجه این امر جز اتلاف منابع محدود ملی نیست؟
همکاری دستگاههای اجرایی کشورها در اجرای همایشهای علمی امری مرسوم و پسندیده در تمام دنیاست. ولی سازمان در اینجا نیز خود به عنوان مجری، ناظر و ارزیاب وارد امر میشود! آیا واقعا به وضعیت ارزیابی علمی و انتخاب مقالات این همایشها توجه دارید؟ اکثر اعضا کمیته علمی این همایشها عملا از سازمان نقشه برداری بودند و جالب اینکه اکثر مقالات برگزیده همایشها هم به انتخاب آنها، از همین مسئولین سازمان یا کمیته های اجرایی میباشند (لطفا سوابق را بررسی نمائید) . تجربه حضور در این همایشها در مقایسه با اکثر همایشهای بین المللی تجربه بسیار بد میباشد. بارها در این همایش مقالاتی دیدم که ارائه شدند و با بی مهری همکاران کمیته علمی سازمان رد شده و یا در قالب پوستر ارائه شدند. همین مقالات با فاصله کمی در معتبرترین ژورنالهای بین المللی به عنوان مقاله برتر انتخاب شده اند! نظر جنابعالی برای پذیرش مقاله همکاری که نتیجه پایان نامه وی در قالب حداقل 10 مقاله ژورنال ISI چاپ شده، بصورت پوستری در همایش آن سازمان چیست؟! نکته جالب توجه عدم اطلاع و حتی توجه به اعتراضات اعضا اسمی کمیته علمی همایش از این افدامات است که در هر حال معنایی جز بی توجهی یا اعمال نطرات شخصی در بر نداشته است. صادقانه باید اذعان نمود که نتیجه این همایشها و حاشیه های آن جز دلسردی وگریز معدود پژوهشگران فعال این حوضه و تشویق بیشتر همکاران سازمانی چیزی در بر نداشته است. البته از بعد اجتماعی باید اذعان داشت که این همایش ها محل مناسبی برای دید و بازید همکاران در طول سال میباشد! پیشنهاد میشود این همایشها به دانشگاهها واگذار شده و پشتیبانی سازمان از آنها باشد.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد