ژئواینفو: اطلاعات موضوعی علوم ژئوماتیک

اطلاعات موضوعی و خبرهای مفید و مهم در مورد شاخه های مختلف علوم ژئوماتیک که معمولا به طور پراکنده وجود دارد.( رستمی و فاطمی)

ژئواینفو: اطلاعات موضوعی علوم ژئوماتیک

اطلاعات موضوعی و خبرهای مفید و مهم در مورد شاخه های مختلف علوم ژئوماتیک که معمولا به طور پراکنده وجود دارد.( رستمی و فاطمی)

شنبه شب گذشته، شهابسنگ بزرگی به زمین برخورد کرد

 

شنبه شب گذشته، شهابسنگ بزرگی به زمین برخورد کرد  


اینجا روستایی در نزدیکی شهر کارانکاس (حوالی منطقه پونو واقع در 1300 کیلومتری جنوب لیما). شنبه شب. مردم دهکده خسته از کار روزانه در حال رفتن به سوی خانه های خود هستند. آسمان صاف و پرستاره است. هیچ کس از اتفاقی که در پیش است اطلاعی ندارد. خطی سبز رنگ در آسمان دیده می شود. از میان ستاره ها عبور می کند. در طول حرکتش به تدریج پر نورتر و رنگ آن متمایل به نارنجی می شود. در یک چشم به هم زدن به دامنه رشته کوه های آند که در اطراف دهکده قرار دارند‌، بر خورد می کند. این یک شهاب سنگ است. گودالی به عمق 8 متر و قطر 20 متر ایجاد می شود. از گودال‌، گازی بدبو و متعفن بر می خیزد که حاصل آزاد شدن آرسنیک‌، گوگرد و بسیاری از گازهای سمی دیگر از محل برخورد شهاب سنگ است. آزاد شدن این گازها سبب ایجاد سردرد‌، سرگیجه و تهوع در 200 نفر از اهالی دهکده شده و تا به حال یک گاو مرده و چند حیوان دیگر هم مریض شده اند.

 
تاکنون بیماری مشکوکی در اهالی روستا دیده نشده اما بعضی از آنان باید سه تا شش ماه تحت کنترل پزشکی قرار بگیرند تا سلامتی شان تایید شود. یک ساختمان پزشکی در دهکده برای معاینه بیماران حادثه ایجاد شده است. در صورت جدی بودن اثرات گاز بر روی مردم روستا‌، آنها به بیمارستان مجهزتری در پونو منتقل می شوند. هفت مامور پلیس نیز که برای بررسی به محل سقوط رفته بودند نیز بیمار شده که پس وصل کپسول اکسیژن به بیمارستان منتقل و بستری شدند.طبق گفته مهندسان انرژی اتمی پرو‌، هیچ اثری از تشعشعات اتمی در گودال دیده نشده است و آنها این احتمال را که شیء ساقط شده ممکن است یک ماهواره بوده باشد رد کرده اند. اینک تیمی از دانشمندان در حال عزیمت به محل برخورد برای نمونه برداری و بررسی جزئیات حادثه هستند. خطر برخورد خرده سیاره ای سرگردان همواره حیات روی زمین را تهدید می کند. به طور میانگین در هر هزار سال صخره ای 100 متری با زمین برخورد می کند که اگر به مناطق پر جمعیت اصابت نماید، می تواند شهری را نابود سازد. در هر یک میلیون سال برخورد سیارکی به قطر یک کیلومتر و در هر صد میلیون سال برخورد سیارکی به قطر 6 تا 10 کیلومتر حیات سراسر زمین را تهدید می کند.
منبع: علی پزشکی- سایت www.parssky.com
نظرات 2 + ارسال نظر
امین جمعه 30 شهریور‌ماه سال 1386 ساعت 13:35 http://www.jnn_ir.persianblog.ir

نمایشگاه اختصاصی عکس دفاع مقدس در مجموعه سینما هفت .

فرید اسماعیلی دوشنبه 2 مهر‌ماه سال 1386 ساعت 23:02 http://www.farid.xm.com

سلام استاد. خوب هستید؟ وب لاگتون خیلی خوبه. من که همیشه می یام و میبینم. فقط رزولوشن طراحی تون خیلی بالاست. من که رزولوشن کامپیوترم بیشتر از*۷۶۸* ۱۰۲۴ نمیشه وقتی میام تو سایت توش گم میشم. )-: اگه یه خورده ام مرتب ترش کنید فکر کنم خیلی عالی بشه. البته مهم اطلاعات توشه که خیلی عالیه.
فقط خواستم یه احوالپرسی کرده باشم
ممنون

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد