معرفی دکتر سلطان پور
دکتر علی سلطان پور دارای مدرک دکتری ژئودزی از دانشگاه علم و فن نروژ (1385 استاد راهنما: پروفسور نهاوندچی)
لیسانس نقشه برداری از دانشگاه خواجه نصیر طوسی (1375) و فوق لیسانس ژئودزی از دانشگاه تهران (1379)
هم اکنون رئیس بخش فیزیکال ژئودزی سازمان نقشه برداری و استاد مدعو گروه نقشه برداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت برای دروس فیزیکال ژئودزی وژئودزی ماهواره ای می باشد.
فروش ویژه یک مجموعه نرم افزارهای بی نظیر در رابطه با نقشه برداری در 3 سی دی
نرم افزار SDRmap 8.01 به صورت کامل و تست شده
آموزش کامل نرم افزار فوق به صورت کاملا مالتی مدیا و در 4 ساعت فیلم آموزشی در 11 فصل
کتاب آموزشی نرم افزار فوق به زبان انگلیسی در 300 صفحه به صورت پی دی اف ( برای اولین بار در ایران )
نرم افزار و آموزش کامل نرم افزار مایکرواستیشن در 85 صفحه به صورت پی دی اف (نسخه ۸)
آموزش کامل نرم افزار SDRmap 6.5 به صورتpdf
نرم افزار SDRmap 6.5 نصب تحت ویندوز و کامل
آموزش نرم افزار راه افزار در 30 صفحه
نرم افزار راه افزار ورژن 6.0
آموزش نرم افزارSurfer به صورت کاملا مالتی مدیا ودر 2 ساعت فیلم آموزشی در 13 فصل ( برای اولین بار در ایران )
نرم افزار Surfer۸
برای خرید با شماره 09133199902 تماس بگیرید
منبع: سایت ژئوماتیکا
نقشه برداری در جمع کاندیداهای مجلس
عده ای از جامعه نقشه برداران کشور معتقدند که کم کم باید نقشه برداران در جمع سیاستمداران و تصیم گیران کلان کشور وارد شده و از حق این قشر کوچک جامعه دفاع نمایند. تا کنون موفقیتهای زیادی نیز حاصل شده است. اکنون در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی و در حوزه تهران، یکی از نقشه برداران وارد شده است که در زیر تبلیغات وی را می بینید:
ساخت اولین رصدنمای ایران در تفت
رصدنما از ترکیب دو کلمه رصدخانه و آسمان نما گرفته شده است و به محلی اطلاق می شود که دارای یک گنبد دو منظوره برای رصد آسمان با تلسکوپ و آموزش نجوم بوسیله پروژکتورهای مخصوص آسمان نما باشد. دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت به کمک شرکت همراز آسمان شیراز، این پروژه را به ارزش 1.2 میلیار ریال شروع کرده است که در 4 تا 6 ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید. در زیر مشخصات و نقشه پلان و سه بعدی طرح را می بینید:
رصدخانه (Observatory ): اتاقک استوانه ای شکل با گنبد به قطر 7 متر که گنبد قابل دوران می باشد. دریچه ای در گنبد که قابل باز شدن است، امکان دید مستقیم تلسکوپ 12 اینچی (305 میلیمتری) مجهز به سیستم GPS وسیستم اتوماتیک GoTo به بیش از 6000 جرم غیر ستارهای به صورت کامپیوتری می دهد.
آسمان نما (Planetarium ): همان اتاقک و گنبد رصدخانه که از جنس کامپوزیت می باشد، طوری طراحی شده است که حداکثر با ظرفیت 50 نفر، می تواند از طریق دستگاه پروژکتور مخصوص، آسمان و اجرام سماوی را برای تمام ساعات و فصول سال بر روی گنبد به نمایش در آورده و امکان آموزش سریع صور فلکی و اجرام سماوی و حرکات آنها را به وجود آورد.
فضاهای دیگر مجموعه: در این مجموعه که نقشه پلان و نمای سه بعدی آن در زیر آمده است، دارای دو آمفی تئاتر، چهار کلاس آموزشی و سرویسهای بهداشتی می باشد.
انتقال یک نظر به دوستان سازمان نقشه برداری
پیرو خبر قبلی در خصوص تمدید مهلت ارسال مقالات و ارسال چندین نظر از سوی بعضی از دوستان مسئولیت پذیر، یکی از آنها را در زیر قرار داده ایم. دوستان سازمان نقشه برداری تأملی بفرمایند و پاسخ گو باشند.
" در باب پژوهش سازمان نقشه برداری بر خلاف سازمانهای مشابه در سطح بین المللی که تمرکز خاص خویش را بر تولید داده و بسترسازی برای پژوهش در دانشگاهها و مرکز اجرایی را دارند، خود را در جایگاه دانشگاه دیده و با توجه به بودجه پژوهشی و رانت دیتا و امکانات پرسنلی و تجهیزات به عوض توجه و پشتیبانی به مراکز دانشگاهی کشور، متاسفانه خود را در مقام رقیب، مجری و بدتر از همه کمیته علمی برای ارزشیابی طرحهای پژوهشی و همایشها میبیند. چنین تفکری جز انزوای هرچه بیشتر مراکز علمی کشور ثمری نداشته و نتیجه تحقیقات جاری آن نیز همین وضعیتی است که الان میبینیم! در این وضعیت پژوهشگران دانشگاهی به خاطر عدم دسترسی به دیتا و پشتیبانی مالی، غالبا متکی به داده های جهانی بوده که نتایج آنها عموما بار کاربردی یا حداقل فناوری را ندارند و در آرشیو موسسات انبار میشوند. متاسفانه در این بخش نیز سازمان به عوض سیاستگذاری کلان پژوهشی در جهت رفع تنگناهای اجرایی کشور، یا در قالب شرکت سهامی تقاضا برای خرید دیتاها را از دانشگاهها مینماید و یا با تنگ نظری شدید در ارائه دیتا (که باز در حد رقیب میتوان دید) راه را برای هر پژوهشی میبندد. متاسفانه غالب معرفی نامه های دانشگاهها برای دانشجویان یا اساتید با جواب سرد و بی توجهی سازمان مواجهه میشود.
متاسفم بیان نمایم که تجربه ارائه پروپوزال پژوهشی به سازمان نیز با توجه به داشتن ادعای پژوهشی بعضی از همکاران سازمان نقشه برداری (در حد داور!)، تجربه ای ناموفقی است که جز استفاده از نظر و ابتکار ارائه دهنده طرح برای بعضی از همکاران سازمان، ثمری ندارد (نکته ای که بعضی از همکاران خود سازمان نیز اذعان مینمایند). در چنین موضعی اخذ دیتا برای انجام امور پژوهشی میتواند صرفا با تکیه بر آشنایی، دوستی یا به شرط قبول همکاری اعضا در طرح یا مقاله مورد نظر میسر گردد! این امر اصولا قابل قبول نمیتواند باشد. براستی سازمان چرا برای پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکترا و طرحهای پژوهشی دانشگاهها طرحی ندارد که اجرای آنها در جهت کاربرد و رفع مشکلات کشور باشند؟ آیا نتیجه این امر جز اتلاف منابع محدود ملی نیست؟
همکاری دستگاههای اجرایی کشورها در اجرای همایشهای علمی امری مرسوم و پسندیده در تمام دنیاست. ولی سازمان در اینجا نیز خود به عنوان مجری، ناظر و ارزیاب وارد امر میشود! آیا واقعا به وضعیت ارزیابی علمی و انتخاب مقالات این همایشها توجه دارید؟ اکثر اعضا کمیته علمی این همایشها عملا از سازمان نقشه برداری بودند و جالب اینکه اکثر مقالات برگزیده همایشها هم به انتخاب آنها، از همین مسئولین سازمان یا کمیته های اجرایی میباشند (لطفا سوابق را بررسی نمائید) . تجربه حضور در این همایشها در مقایسه با اکثر همایشهای بین المللی تجربه بسیار بد میباشد. بارها در این همایش مقالاتی دیدم که ارائه شدند و با بی مهری همکاران کمیته علمی سازمان رد شده و یا در قالب پوستر ارائه شدند. همین مقالات با فاصله کمی در معتبرترین ژورنالهای بین المللی به عنوان مقاله برتر انتخاب شده اند! نظر جنابعالی برای پذیرش مقاله همکاری که نتیجه پایان نامه وی در قالب حداقل 10 مقاله ژورنال ISI چاپ شده، بصورت پوستری در همایش آن سازمان چیست؟! نکته جالب توجه عدم اطلاع و حتی توجه به اعتراضات اعضا اسمی کمیته علمی همایش از این افدامات است که در هر حال معنایی جز بی توجهی یا اعمال نظرات شخصی در بر نداشته است. صادقانه باید اذعان نمود که نتیجه این همایشها و حاشیه های آن جز دلسردی وگریز معدود پژوهشگران فعال این حوضه و تشویق بیشتر همکاران سازمانی چیزی در بر نداشته است. البته از بعد اجتماعی باید اذعان داشت که این همایش ها محل مناسبی برای دید و بازید همکاران در طول سال میباشد! پیشنهاد میشود این همایشها به دانشگاهها واگذار شده و پشتیبانی سازمان از آنها باشد. "
مقالات همایش ژئوماتیک 87 و تمدید مهلت ارسال آن
همایش ژئوماتیک 87 روزهای یکشنبه دوشنبه 22 و23 اردیبهشت 87 درمحل سازمان نقشه برداری برگزار خواهد شد. به علت اسقبال زیاد، مهلت ارسال مقالات از 20 بهمن به تاریخ 1 اسفند و مجددا به 28 اسفند 86 تمدید شد. تجربه سالهای قبل نشان می دهد که سازمان در انتخاب مقالات سوی خاصی دنبال کرده و لذا محققان خارج از سازمان نقشه برداری به خاطر این موضوع ناراحت بودند. تاکنون بیش از 200 مقاله به دیبرخانه همایش ارسال شده است که در زیر بعضی از عناوین مقالات را مشاهده می کنید:
کارتوگرافی در دنیای امروز |
ایمنی در ساحل دور |
وجه تسمیه آوج |
خلیج فارس فراتر از تاریخ |
سیستم های تعیین موقعیت زیردریایی |
نام خلیج فارس در نقشه ها و اسناد تاریخی ایران و جهان |
ترسیم اتوماتیک عوارض مسطحاتی در نرم افزارAutodesk Land Desktop |
تاملی در تغییر نام روستاها و جایگاههای جغرافیایی شهریستان ملایر |
جایگاه سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در مدیریت روستایی |
نحوه استخراج برچسب های یک فایل نقطه ای از محیط میکرواستیشن و ایجاد لایه مورد نظر در ArcGIS |
کاربرد GIS در تعیین حریم دریاچهء سد های مخزنی |
نام دریای خزر در اسناد تارخی |
بررسی اخذ داده با استفاده از لیزر اسکنر هوایی و ارائه روشی جهت حذف نویز از آن |
تعیین خطای گیرنده های GPS در دامنه طول و مساحت |
اطلس مناطق حفاظت شده ایران |
یکی از کاربرد های GIS در صنعت نفت |
نقش WEBGIS در میراث فرهنگی و صنعت گردشگری |
جایگزینی ترازیابی سواره با ترازیابی دقیق پیاده |
نام دریای خزر در اسناد تارخی |
کاربرد الگوریتم ژنتیک در یافتن مسیر بهینه با وزن دهی پارامتر ها |
یک معماری سخت افزاری برای ناوبری خودروهای خدمات شهری |
کاربرد فتوگرامتری در ترمیم و بازسازی آثار باستانی |
با توجه به اینکه ممکن است از رشته های دیگر هم مقاله ارسال کنند، از بعضی عناوین تعجب نکنید. همه اش طبیعی است و نشان دهنده کم کاری ما در این زمینه می باشد!